Noord 77
2931 SJ
Krimpen aan de Lek
Postbus 2025
2930 AA
Krimpen aan de Lek

T. +31 (0)180 514 822
F. +31 (0)180 517 772
E-mail:

Voordelen en eigenschappen Droogijsstralen

Snel en droog, niet geleidend, geen beschadigingen, “reiniging in place”, niet toxisch, kostenefficiënt, geen afval van chemie, grit, zand of glasparels.

Snel en droog:

De bewerking veroorzaakt geen vochtigheid. Hierdoor zijn er geen droogtijden na de reiniging. Na de reiniging is er dan ook geen vermenging of verontreiniging met water.

Niet geleidend:

Tijdens het droogijsstralen bestaat er geen risico van kortsluiting of elektrocutie, daardoor is het toe te passen voor het reinigen van elektrische apparatuur.

Geen beschadigingen:

Droogijsstralen beschadigt het te reinigen oppervak niet, waardoor een langere levensduur van die oppervlakken ontstaat. Meestal is één en dezelfde reinigingsprocédé voor diverse ondergronden mogelijk.
Doordat de aangrenzende oppervlakken niet kunnen beschadigen is er weinig afscherming nodig en kan men snel en gemakkelijk reinigen.

Koud –79°C:

Door de koude-inwerking kunnen soepele, elastische componenten bros worden en krimpen.

Niet toxisch:

Tijdens het droogijsstralen is er geen kans op giftige besmetting voor de omgeving.

Kostenefficient door “Reiniging in Place”:

Doordat er op locatie gereinigd kan worden hoeven er geen hoge démontage en montagekosten te worden gemaakt en de onderbreking in uw productieproces tot een minimum worden beperkt.

Milieuvriendelijk:

Droogijsstralen is milieuvriendelijk. Er worden geen chemicaliën, grit, zand of glasparels gebruikt. Alleen de verwijderde aanslag moet nadien worden opgeruimd.

Alle voordelen op een rijtje

  • minimale verstoring
    bedrijfsproces

  • milieuvriendelijk

  • beste economische oplossing

s